Jak przygotować miękkie i soczyste kotlety mielone? Magda Gessler zdradziła swój sekret

Kotlet mielony to klasyk polskiej kuchni, który swoją popularność zdobył w czasach PRL-u, kiedy to serwowano go w barach z dodatkiem ziemniaków, buraczków lub kapusty.

Takie zestawienie cieszy się popularnością do dziś. Znana restauratorka, Magda Gessler, podzieliła się swoim sprawdzonym przepisem na najlepsze kotlety mielone. Dodaje do nich pewien sekretny składnik.

Czytaj dalej ➡

Źródło: kobieta.interia.pl

Udostepnij.pl ➡️ Subskrybuj na YouTube

Udostepnij.pl - Dlaczego warto nas subskrybować?

Więcej…

Udostepnij.pl ➡️ na YouTube

Zobacz [Wideo] ⬇

🔴🔥 🇵🇱 Tu jest Polska 🇵🇱 #TuJestPolska

Więcej…

🔴🔥 Jędraszewski wstrząsa Wawelem! Ostra homilia o Smoleńsku i Kaczyńskich rozpala emocje W 76. rocznicę urodzin braci Kaczyńskich katedra na Wawelu stała ...

Więcej…

Ostatnio dodane ➡️ WIADOMOŚCI

Syn Sandry Kubickiej i Barona trafił do szpitala. Zdradziła, co się dzieje z maluchem. "To są tortury"

Więcej…

Zgłosili Trumpa do pokojowego Nobla. "Wykazał się wybitną wizją"

Więcej…

Żona Tomasza Jakubiaka przerywa milczenie. Ten wpis chwyta za serce...

Więcej…