Ta ryba ma więcej potasu niż pomidory i jest bardzo tania

Ryby są zdrowe, pożywne, smaczne i wyróżniają się szerokim wykorzystaniem w kuchni.

Nie bez powodu więc dietetycy polecają, aby koniecznie włączyć produkty z tej grupy do swojej codziennej diety. Na rynku można znaleźć wiele rodzajów ryb, dlatego jest szansa, że każdy znajdzie ulubioną propozycję dla siebie. My szczególnie polecamy jedzenie flądry. Ta ryba wyróżnia się nie tylko bardzo dobrym smakiem, ale też przystępną ceną oraz szeregiem właściwości zdrowotnych.

Czytaj dalej ➡

Źródło: zywienie.medonet.pl

Ostatnio dodane

Nie gubię dokumentów ani portfela, a jeśli na chwilę zawieruszę klucze, sama je w krótkim czasie odnajduję.

Więcej…

Przedstawiciele Zakładu Ubezpieczeń Społecznych (ZUS) zalecają, aby dokładnie przeszukać swoje domowe archiwum w poszukiwaniu dokumentów mogących zwiększyć wysokość otrzymywanego świadczenia emerytalnego.

Więcej…

TOHO kończy działalność i przenosi produkcję do Japonii. Jak informuje lokalny portal Echo Dnia, stopniowe wygaszanie produkcji w zakładzie TOHO w Radomiu rozpocznie się lada dzień.

Więcej…

To nie będzie taka bułka z masłem i nie jest wcale oczywiste, że za rok Trzaskowski będzie miał wygraną w kieszeni

Więcej…

Każde słowo, które wypowiadała, było bolesne. Szczególnie dla nich, najbliższych Mateusza Sitka (†21 l.).

Więcej…